Specialisten

Specialisten

Zorgpraktijk Avenue Carnisse heeft momenteel 6 specialisten in dienst. Er werken momenteel 3 dermatologen en 3 plastisch chirurgen.

Dermatologen

Mw. dr. J. Tan-Phen, dermatoloog en fleboloog

Dr.Tan-Phen is een dermatologe in de breedste zin van het woord. Ze heeft al vele jaren ervaring in het behandelen van diverse huidproblemen en heeft veel goede contacten met diverse collegae in de regio Rotterdam en de rest van het land. Tevens heeft ze zich al jaren verdiept in de dermatocosmetiek. Behalve de chemische peeling doet ze veel aan anti-rimpel behandelingen en geeft ook andere huidverbeterende adviezen. Voor behandeling van uw spataderen gebruikt ze de nieuwste technieken, zoals bijvoorbeeld echogeleide schuim sclerosering en de Muller convolutectomie.

Overige dermatologen:

Dhr. dr. B. Sandelin, waarnemend dermatoloog

Dhr. dr. R.A.M. Chin-A-Lien, waarnemend dermatoloog

Mevr. dr. F.J.M.A. van Neer, waarnemend dermatoloog

Plastisch Chirurgen

Dhr. dr. L.T. Tan

Dr.Tan is een plastisch en reconstructief handchirurg, deels werkzaam in het Bronovo Ziekenhuis te Den Haag en in de Parkkliniek te Rotterdam. Dr.Tan is medisch manager met een ondersteunende functie

Dhr. dr. J.M. Vaandrager

Dr.Vaandrager is een plastisch en reconstructief chirurg, voorheen werkzaam geweest in het Erasmus Medisch Centrum en diverse ziekenhuizen in Middelburg, Zeeland.

Dhr. dr. S.J.M. Wijthoff

Dr.Wijthoff is een plastisch en reconstructief chirurg, voorheen werkzaam geweest in het Daniel den Hoed en het Reinier de Graaf Gasthuis.