Info

Dermatologie en Plastische Chirurgie Avenue Carnisse richt zich voornamelijk op de betaalbare verzekerde zorg van de huidziekte in de breedste zin van het woord en de optimale zorg ervan. De praktijk heeft naast dermatologen ook plastische, reconstructieve, hand,- en esthetische chirurgen. Naast het verwijderen van huidtumoren, kunnen ook handoperaties en esthetische ingrepen onder lokale verdoving worden verricht. Tevens zijn we nu een centrum voor uw spataderen.

Over Zorgpraktijk Avenue Carnisse

Dermatologie en Plastische Chirurgie Avenue Carnisse richt zich voornamelijk op de betaalbare verzekerde zorg van de huidziekte in de breedste zin van het woord en de optimale zorg ervan. De praktijk heeft naast dermatologen ook plastische, reconstructieve, hand,- en esthetische chirurgen. Naast het verwijderen van huidtumoren, kunnen ook handoperaties en esthetische ingrepen onder lokale verdoving worden verricht. Tevens zijn we een centrum voor uw spataderen.

Als u klachten heeft kunt u een  email sturen  naar klachten@dermavenue.nl. Onze onafhankelijke klachten functionaris is drs. J. Albracht.

Wachttijden

Hieronder treft u de wachttijden van zorgpraktijk Avenue Carnisse, de peildatum van de wachttijden betreft 14-11-2018.

AGBcodeType wachttijdCode wachttijdOmschrijving wachttijdWachttijd in dagen
22220185POLI310Dermatologie3
22220185POLI304Plastische chirurgie10
22220185BEHA304Initiële operatieve behandeling carpaal tunnel syndroom (plastische chirurgie)10
22220185BEHA304Operatieve behandeling van Dupuytren (plastische chirurgie)10