Info

Dermatologie en Plastische Chirurgie Avenue Carnisse richt zich voornamelijk op de betaalbare verzekerde zorg van de huidziekte in de breedste zin van het woord en de optimale zorg ervan. De praktijk heeft naast dermatologen ook plastische, reconstructieve, hand,- en esthetische chirurgen. Naast het verwijderen van huidtumoren, kunnen ook handoperaties en esthetische ingrepen onder lokale verdoving worden verricht. Tevens zijn we nu een centrum voor uw spataderen.

Specialisten

Zorgpraktijk Avenue Carnisse heeft momenteel 6 specialisten in dienst. Er werken momenteel 3 dermatologen en 2 plastisch chirurgen.

Dermatologen

Mw. dr. J. Tan-Phen, dermatoloog en fleboloog

Dr.Tan-Phen is een dermatologe in de breedste zin van het woord. Ze heeft al vele jaren ervaring in het behandelen van diverse huidproblemen en heeft veel goede contacten met diverse collegae in de regio Rotterdam en de rest van het land. Tevens heeft ze zich al jaren verdiept in de dermatocosmetiek. Behalve de chemische peeling doet ze veel aan anti-rimpel behandelingen en geeft ook andere huidverbeterende adviezen. Voor behandeling van uw spataderen gebruikt ze de nieuwste technieken, zoals bijvoorbeeld echogeleide schuim sclerosering en de Muller convolutectomie.

Overige dermatologen:

Dhr. dr. R.A.M. Chin-A-Lien, waarnemend dermatoloog

Mevr. dr. F.J.M.A. van Neer, waarnemend dermatoloog

Plastisch Chirurgen

Dhr. dr. L.T. Tan

Dr.Tan is een plastisch en reconstructief handchirurg, deels werkzaam in het Bronovo Ziekenhuis te Den Haag en in de Parkkliniek te Rotterdam. Dr.Tan is medisch manager met een ondersteunende functie

Dhr. dr. J.M. Vaandrager

Dr.Vaandrager is een plastisch en reconstructief chirurg, voorheen werkzaam geweest in het Erasmus Medisch Centrum en diverse ziekenhuizen in Middelburg, Zeeland.