Info

Dermatologie en Plastische Chirurgie Avenue Carnisse richt zich voornamelijk op de betaalbare verzekerde zorg van de huidziekte in de breedste zin van het woord en de optimale zorg ervan. De praktijk heeft naast dermatologen ook plastische, reconstructieve, hand,- en esthetische chirurgen. Naast het verwijderen van huidtumoren, kunnen ook handoperaties en esthetische ingrepen onder lokale verdoving worden verricht. Tevens zijn we nu een centrum voor uw spataderen.

Heeft u een vraag?

Het bezoek aan de dermatoloog wordt altijd volledig vergoed door uw zorgverzekering na verwijzing door uw huisarts. Alle behandelingen die vallen onder de voorziening voor verzekerde zorg in de basis verzekering worden volledig vergoed door uw zorgverzekering.
U dient net als in het ziekenhuis rekening te houden met een eventueel eigen risico van uw zorgverzekering.
Niet alle behandelingen, hoe wenselijk deze ook moge zijn, vallen onder de voorziening voor verzekerde zorg in de basisverzekering. Dat betekent dat voor sommige aandoeningen een behandeling mogelijk is die niet onder de basisverzekering van uw zorgpolis valt. De aanvullende kosten voor het uitvoeren van een behandeling van cosmetisch ontsierende huidafwijkingen en verouderingsverschijnselen van de huid worden niet vergoed in de basisverzekering. Ook de zorgactiviteit laserbehandeling van kalknagels is geen onderdeel van het zorgproduct dat Dermavenue aan uw zorgverzekering in rekening brengt. Als voor uw aandoening de behandeling niet onder verzekerde zorg valt, dan vergoed uw zorgverzekering alleen de diagnostiek en het onderzoek indien u door uw huisarts bent verwezen. Soms vergoed de verzekering de aanvullende kosten voor de behandeling uit uw aanvullende verzekering. Als er in dit geval voor u mogelijk aanvullende kosten ontstaan, zal uw dermatoloog dit vooraf met u bespreken.

Geen nood! Er zijn in totaal wel meer dan 5000 verschillende huidziektes. Wij bespreken hier alleen de meest voorkomende. U kunt uiteraard altijd een afspraak maken met onze dermatoloog om uw huidprobleem te laten bekijken, te onderzoeken en eventueel te laten behandelen.

Ja, dat kan. Uw dermatologen zijn zeer ervaren in de behandeling van de meest uiteenlopende huidziektes en huidproblemen. Wij zijn u graag van dienst.

Stel dan uw vraag in onderstaand contactformulier.